• Med självtestning kan du testa ditt PK(INR)-värde när och var du vill

Kontaktformulär

Om du vill delge oss dina erfarenheter om självtestning kan du fylla i formuläret nedan och klicka på Skicka. Du får ett svar från oss så snart som möjligt. 

Tänk på följande: E-postmeddelanden från denna webbplats kontrolleras inte dagligen. Akuta frågor om din CoaguChek XS kan inte ställas här. Här hittar du kontaktinformation för support av CoaguChek:

Kundsupport för självtestare
020-456 500


Nu finns telefonsupport tillgänglig för dig som självtestar med CoaguChek. Supporten är öppen vardagar 08.00-18.00 på telefonnummer 020-456 500 

Vi beklagar att vi inte kan ta emot, rapportera eller vidarebefordra dina PK(INR)-resultat via den här webbplatsen.  Patientmedicinsk information bör endast förmedlas till webbplatser som uttryckligen skapats för sådana syften.

Viss information om företaget, t.ex. namn på anställda och deras specifika funktioner, är konfidentiell och finns inte tillgänglig via internet.

*
*
*
*
*
 
 
 
 
 

Roche Diagnostics vill få möjlighet att skicka nyheter, i synnerhet i fråga om produktutveckling, samt fråga dig om dina erfarenheter och åsikter.

Välj hur du vill att vi kan kontakta dig:

Markerade fält* måste fyllas i.

Roche Diagnostics försäkrar att dina data endast lagras för interna ändamål och hanteras strängt konfidentiellt, i enlighet med personuppgiftslagen. Du kan när som helst dra tillbaka ditt medgivande genom att skicka ett e-postmeddelande till oss via kontaktformuläret och välja ”Om den här webbplatsen” i kontaktformuläret.